Отлично представяне на СКБ "Дунав" - Сливо поле на народните борби в Две могили

Отлично представяне на СКБ „Дунав“ – Сливо поле на народните борби в Две могили

Днес, 12 май 2024 г. се проведоха народни борби в град Две могили, на които участие взеха и състезатели от СКБ „Дунав“ гр. Сливо поле. При най-малките родени през 2017-2018 години в категория до 26 кг. постигнахме тотално надмощие след като призовите места се заеха сливвополските възпитаници както следва:

Андрей Каменов I-во място

Алекс Омаров II-ро място

Ивайло Каменов III-то място

Представителката при момичетата Боряна Борисова спечели своята среща срещу двукратната бронзова медалистка от републикански първенства в по – горната категория Мелиса Ахмедова от с. Мъдрево.

Истинска сензация сътвори Алекс Антонов който е възпитаник на спортното училище в Русе, но първите си стъпки направи в сливополския клуб и на този турнир защитаваше честа на родния си град Сливо поле, като доминира във всичките си срещи и беше награден освен със златен медал, но и с купа за най-техничен състезател на турнира, връчена му лично от балканския шампион по борба Фейзула Кязим.

Селяйдин Халил и останалите организатори сътвориха невероятно мероприятие, като СКБ „Дунав“ благодари за поканата и страхотната организация, както и за предоставената възможност да се изявят сливополските състезатели.

Сподели: