Отпадъци с мисия – благотворителна кампания на сдружение „Еквилибриум“

Време за прочитане: < 1 мин.

Кампанията на СНЦ „Еквилибриум” „Детство у дома: обич, сигурност, развитие“ има за цел набиране на средства за децата и семействата, с които работим в 11 социални услуги. Част от тази кампания е и инициативата за събиране и издаване на вторични суровини. Тя обединява усилията на много наши съмишленици, колеги и приятели.

В партньорство с фирма „Никтранс” ЕООД през месец юли бяха издадени 220 кг пластмаса, 170 кг хартия, 20 кг желязо. В събирането на вторичните суровини помогнаха АГК към УМБАЛ „Канев”, РДСП, БТБ – България АД, Лили Янакиева, Ивелина Иванова, Ирена Лакова и др. Призоваваме всички, които искат да подкрепят нашата мисия за по-добра грижа за децата и семействата, с които работим да се включат в събирането на пластмасови бутилки, капачки и други вторични суровини, за да продължаваме да правим заедно живота на децата и семействата в риск по-добър!

Вторичните суровини се събират в две бази – Комплекс за социални услуги за деца и семейства – бул. Липник №14 (бивше училище „Христо Смирненски“) и Обединени детски услуги „Слънчо” – ул. „Никола Й. Вапцаров №20 (бивш дом „Майка и дете“).

В кампанията могат да се включат както физически, така и юридически лица. Отпадъци с мисия – подкрепете ни!

Сподели:

Още новини от деня