От днес предварителната регистрация за колоездачното приключение Dunav Ultra: Back to The River 2021 е отворена

От днес предварителната регистрация за колоездачното приключение Dunav Ultra: Back to The River 2021 е отворена. Считано до 16-ти февруари включително, ще тече безплатна предварителна регистрация за ежегодното Дунав Ултра промо-събитие.
Тази година то е 8-мо поред, носи името Back to the River (Обратно при реката) и ще се проведе на 2-ри септември в гр. Видин.  На следващия ден (3-ти септември) ще бъде дадено началото на масовото изминаване на нашия маршрут.

Предварителната регистрация е безплатна, тя е комплимент за най-нетърпеливите, които ще получат възможност да закупят Стартовия комплект – Дунав Ултра Адвенчър бокс 2021 – една седмица преди официалния старт на продажбите, заедно с -10% отстъпка от цената на комплекта.

Според регламента, комплектът е задължително условие за регистрацията в събитието, и за издаване на сертификат на тези, които ще достигната успешно крайната точка на маршрута – Дуранкулак.

По традиция желаещите да участват в ежегодното Дунав Ултра приключение ще могат да го направят в категории “Индивидуално”, “Екип 2-ма”, “Екип 4-ма”. За екипите – изискването е предварителната регистрация да бъде направена от капитана на екипа.

Тази година квота за участници от България ще бъде до 100 колоездачи-приключенци.

Предварителната регистрация може да бъде направена от ТУК>>

Сподели: