документи лична карта

От понеделник сектор „Български документи за самоличност“ в ОД на МВР-Русе се връща към нормалния си работен ден

От понеделник, 13 септември 2021 г., сектор „Български документи за самоличност“ в сградата на ОДМВР-Русе се връща към нормалния си работен ден – всеки работен ден от 08:30 до 17:30 часа, без прекъсване.

Припомняме, че звеното работеше с удължено работно време, заради отчетен ръст на подаваните заявления през месеците юли и август.

Звената на сектор БДС, намиращи се в районните управления в областта, работят с обичайното си работно време.

От сектора отново обръщат внимание, че:

  • Административното обслужване на гражданите в сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Русе, в звеното, което се намира в сградата на бул. Ген. Скобелев 49, се осъществява след предварително записан час на телефонен номер 082/88 22 88
  • Обслужването се осъществява при спазване на противоепидемичните мерки и въведения ред, като ползването на защитни маски в помещенията е задължително
  • Гражданите имат възможност да сменят личните си документи и преди да е изтекъл срокът им на валидност, като могат да направят това във всяко едно от звената на сектора – в сградата на ОДМВР в гр. Русе или в районните управления в градовете Бяла, Две могили, Сливо поле и Ветово.
Сподели: