триатлон спортен клуб далян русе

От 4 юни до 7 септември 2018 година ще има Лятна спортна занималня за подрастващи, организира СК Триатлон „Далян“ Русе + ВИДЕО

От 4 юни до 7 септември 2018 година ще се проведе Лятна спортна занималня за подрастващите, организирана и ръководена за поредна година от СК Триатлон „Далян“ Русе.

Днес СК Триатлон „Далян“ Русе събра десетки деца и техните родители в реновираната от Община Русе спортна база край езерото в лесопарк Липник, като поводът е Ден на отворените врата.

Хубавото време и организираните от домакините спортни и забавни игри предразполагаха интересуващите се от този вид занимания да дойдат с децата си, предвид предстоящата лятната ваканция.

За желаещите да посещават занималнята деца се изисква както писменото съгласие, така и финансовата подкрепа от страна на родителите. Всеки ден, от 8 до 18.30 часа, подрастващите ще бъдат занимавани с различни дейности по специално създадена програма. Екипът, който ще се грижи за тях, се състои от педагог – г-жа Ирена Иванова и двама треньори – Петър Димов и Диан Ангелов. В базата ще има и медицинско лице.

Ето как примерно ще протича един ден на Спортната лятна занималня 2018 година.

Тръгването ще става с автобус от спирката на СБА в 8 часа сутринта, следва закуска в базата, а след това един час е посветен на преговор на учебния материал. В часовете до обяд ще има игри на открито. Следва обяд, последван от 45 минути четене на книга, или по-големите ще четат на по-малките. След което един час ще бъде посветен на логически игри и арт занимания до 16.30 часа. Следва тръгване към басейна „Олимпия“ в ж.к. Дружба 3.

В съпътстващата културна програма на занималнята се предвижда посещение на кино, яздене на кон /ако родителите и детето изявят желание/ и други занимания, които предварително бъдат включени в програмата и уговорени с ответната страна.

Ако родителите желаят, децата им могат да ползват кетъринг, отговарящ на изискванията за екологично проверени и пресни продукти, предоставен от ресторант „Олимпия“. Стойността на храната за един ден / закуска, обяд и следобедна закуска – плод/ няма да надвишава 6 – 7 лева, уточниха организаторите.

В същото време, от 11 часа в същата база, ще бъде организирана Спортна лятна занималня с тежест за напреднали в спорта деца. В този случай заниманията са по-сериозни и ще се цели да се подобряват спортните техники на участниците.

Таксите за двата вида занимални се различни. Телефон за връзка със собственика на СК Триатлон „Далян“ Русе г-жа Миглена Ангелова, старши треньор по плуване е 0885 663 705.

Повече информация на фейсбук страницата на клуба.

Очакваме Ви, ще останете доволни!

Източник и снимка – Русе Инфо

Още снимки от събитието – в нашият фейсбук профил!

Сподели:

Още новини от деня