мариян димитров

Партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ ще се бори за поне едно място в парламента от Русе

Време за прочитане: 2 мин.

На 12 октомври 2021 г. (вторник) РИК – РУСЕ регистрира партия „Русофили за възраждане на Отечеството“.

Листата с кандидатите за народни представители в 19 русенски МИР за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се произведат на 14 ноември 2021 г., е с № 2.

Водач на листата е инж. Мариян Йорданов Димитров с три висши образования – електроинженер, икономист и юрист. На местните избори през 2019 г. той беше кандидат за кмет на гр. Русе. Виден общественик, деен участник в протестите и в множество граждански инициативи. През предходните 8 години на заседания на Общински съвет – Русе е отправи над 100 питания към кмета на гр. Русе – активност на която би завидял всеки общински съветник.

На втора позиция в листата е полковник Георги Георгиев – експерт в областта на отбраната. Откроява се и името на инж. Любомир Иванов – най-активният русофил в гр. Русе, радетел за дружбата ни с Русия и държавите от ОНД, бивш служител на Русенски университет. В листата има машинни инженери, технолози, работещи в мебелни и хранително-вкусови фирми.

Партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ ще се бори за поне едно място в парламента от Русе. Там депутатите на партията ще защитават създаването на социална и солидарна икономика в България. Намаляване на данъците за мнозинството от българите чрез премахване на ДДС, за книги, учебници и лекарства. За прогресивно данъчно облагане и необлагаем минимум, за семейно подоходно облагане и намаляване пораженията от демографската криза.

Ние сме за: Европейски съюз на нациите, а не на корпорациите. За силна България и силен Европейски съюз заедно с Русия. За сътрудничество с Китай. За излизане от военните структури на НАТО и участие само в политическите му структури. За премахване на чуждите военни бази в България и за не разполагане на ядрено оръжие на Балканите. Ще работим за превръщане на гр. Русе в дунавска перла. За нов мост над река „Дунав“ и магистрала Русе – Варна. За чист въздух в гр. Русе. За подпомагане на дребния и среден русенски бизнес. За развитие на бизнеса в сферата на високите технологии и производството на стоки и услуги с висока добавена стойност. За преминаване от монокултурно земеделие (зърнопроизводство), с ниска степен на преработка на суровини към мултикулурно земеделие, с висока степен на преработка на суровините.

Сподели:

Още новини от деня