пашабахче

Пашабахче с предложение към русенските студенти за стажове

На 29 септември (вторник) 2020 г., г-жа Гюлчин Кючукова, директор човешки ресурси на „Пашабахче България ЕАД“ се срещна с доц. д-р Калоян Стоянов, ръководител на Кариерния център при Русенския университет. По време на срещата г-жа Кючукова представи някои от актуалните стажантски програми на компанията.

Възможностите, от които могат да се възползват студентите на Русенския университет, са стажантска програма с продължителност до 10 месеца, по време на която стажантът получава заплащане в размер на минималната за страната работна заплата.

Друга програма, предлага разработването на дипломен проект на територията на компанията, по избрана тема. Обсъдена беше още и възможността за провеждане на дни на отворените врати, по време на които студентите да имат възможността да се запознаят с работата в реална среда.

Доц. Стоянов предложи подписването на типово споразумение за сътрудничество, в рамките на което организацията би имала възможността да разпространява информация за актуални нейни стажантски програми и свободни работни места.

Сподели:

Още новини от деня