пенсионери иваново

Пенсионерите от община  Иваново се събраха на поредна среща и празник

пенсионери иваново
И тази година, за 18-ти пореден път, на  2 август, когато е годишнината от Илинденско – Преображенското въстание, ние пенсионерите от община  Иваново се събрахме около басейна на „Русенско  ханче“ на  поредната  среща. Тя  бе  организирана  от общинското  ръководство в лицето на кмета Георги Миланов,  кметовете и кметските наместници на тринадесетте селища в общината.
Срещата  беше уважена и присъстваха инж. Йордан  Казаков – председател на Областната организация „Съюз-2004“, Веска  Узунова – председател на общинската организация на пенсионерите в Сливо поле, кметовете на селищата, общински съветници. Приветствие към кмета и пенсионерите поднесе Райна  Абрашева – председател на общинската организация, а към всички пенсионери и гости кмета на общината  Георги Миланов, Й. Казаков, В. Узунова. Райна  Абрашева благодари от името на всички пенсионери за  прекрасната организацията на срещата и им поднесе поздравителни адреси, рецепта за щастие и цветя, като им пожела здраве и все така да се отнасят с благодарност и благородство към хората от третата възраст, ние го  заслужаваме.
За доброто настроение се погрижи  Формация „Алфа“ с ръководил  Данчо Мартенският. Изненада поднесе кмета Георги Миланов с поканата на Мая Нешкова и Кирил Икономов. За няколко часа забравихме грижи, неволи и повратностите на времето и най-вече на климатичното състояние на времето, че беше  благосклонно към с нас – нямаше превалявания.
Доволни и заредени с нови сили часовете  отминаха много бързо. Да се надяваме,че тези срещи ще  продължат и занапред!
Благодарим на  организаторите и  всички  присъстващи! Бъдете здрави и благословени!
Сподели:

Още новини от деня