Пенсионерският клуб в село Тръстеник с нова музикална уредба благодарение на народния представител Пламен Нунев

Пенсионерският клуб в село Тръстеник с нова музикална уредба благодарение на народния представител Пламен Нунев

Пенсионерският клуб в село Тръстеник /Община Иваново/ от днес има нова музикална уредба благодарение на народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който навръх Международния ден на възрастните хора поздрави празнуващите там. Специален дар за тях имаше и от кмета на Община Иваново Георги Миланов. На събитието в центъра на населеното място присъстваха още общински съветници, кметът на Тръстеник Атанас Атанасов, десетки жители от третата възраст от Тръстеник и Кошов.

„Убеден съм, че днес всички вие, които сте или навлизате в най-мъдрия период на живота, не се нуждаете от обещания, а от постоянна грижа, уважение, разбиране, достойни доходи. В нашето общество това е задача на по-младите. Като народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе аз и колегите ми с подкрепата на правителството се грижим да получите възможно по – добри условия за спокойни старини, защото ги заслужавате“, заяви г-н Нунев в приветствието си.

„Благодарение подкрепата на кмета на Община Иваново Георги Миланов, на кмета на кметството, на общинските съветници имате това място, където самодейците от певческата група да репетират за изявите си на различни форуми, да обсъждате своите проблеми, да споделяте мисли за бъдещето на деца и внуци“,, добави още депутатът.

„Нека дълго ползвате този клуб и да идвате тук, за да се похвалите за добри неща от ежедневието ви“, каза на свой ред кметът Атанасов в обръщението си.

Сподели: