Пенсионерски клуб “Калина“ отбеляза 17 години от създаването си

Пенсионерски клуб “Калина“ отбеляза 17 години от създаването си

С много приповдигнато настроение, музика и танци членовете на СПК „Калина” отбелязаха 17-годишнината от създаването на клуба. За да отпразнуват специалния повод над 60 души от третата възраст се събраха на празнично тържество в русенски ресторант.

Официален гост на тържеството бе зам.-кметът на община Русе Димитър Недев. Той поздрави председателя на клуба Красимира Маринова и всички присъстващи, като им пожела да бъдат все така единни и да дават пример на младото поколение със своята енергия и оптимизъм. „С днешния празник отбелязваме не само годините от съществуването на клуба, а и богатството от споделени спомени, приятелства и емоции. Клуб „Калина“ е не само място за срещи и дружба, но най-вече за обединение, вдъхновение и културно богатство за общността. Нека този ден бъде повод за почит и уважение към житейския опит и мъдростта, които носите със себе си“, каза в приветственото си слово Димитър Недев.

За да почетат празника на клуба бяха дошли и представители на пенсионерските клубове “Дружба”, „Надежда“ от Николово и „Здравец“ от Мартен, като и от Руския клуб в Русе.

Отбелязването на годишнината продължи с богата и разнообразна програма от песни и фолклорни танци.

Сподели: