Петя Цонева: От името на всички дами солистки на Русенска опера, ви каня на нашия „Дивен“ концерт под ръководството на талантливия маестро Максим Ешкенази

На 19 май от 19 часа в Голямата зала на Доходно здание Държавна опера-Русе ще зарадва русенската публика с концерт – спектакъла “Максим Ешкенази и дивите на русенската опера”.

В неотразим многогласен музикален калейдоскоп чаровните певици, които владеят русенската оперна сцена и русенската публика, съчетават своите таланти с таланта на неустоимия диригент и с музикалното богатство на оркестъра на Държавна опера-Русе!

Мецосопраното Петя Цонева – участник във вълнуващото събитие, сподели: “От името на всички дами солистки на Русенска опера, ви каня на нашия „Дивен“ концерт под ръководството на талантливия маестро Максим Ешкенази, известен с уменията си да приобщава публика от всяка възраст към 🎶Класическото изкуство и Операта – нашата обща голяма страст!

В този концерт любимата ни публика ще може да види и чуе всички нас – красиви и неотразими, изпълняващи любими песни, арии и дуети от най-различни музикални жанрове.

Заповядайте на 19 май в залата на Доходното здание! Започваме в 19 часа!”

Билети на каса Опера и онлайн на www.ruseopera.com

Сподели: