имоти русе сиана жилище

Пет лесни трика да направим своя малък нов апартамент по-голям

Да се живее в малко градско пространство никак не е трудно…
Ако се чувствате малко странно в своя малък нов апартамент напоследък, прочетете за някои идеи, които могат да Ви дадат илюзията, че имате по-голямо жилище.

1.Нека има повече светлина и светли тонове

Професионалните декоратори говорят това от векове. Точно както в модата, по-тъмните цветове са склонни да свиват, което е чудесно, ако искате да изглеждате по-слаб, но повечето хора не искат да имат същия ефект в малките си апартаменти. Сложете повече лампи тип аплици и не използвайте много тъмни тонове като цяло в интериора.

2.Ползвайте полифункционални мебели

Този тип мебели са наистина спасител в един малък апартамент. Просто помислете колко място може да освободите като имате бюро, което се трансформира в маса за хранене или легло, което може да бъде лесно сгънато и прибрано.

3.Възползвайте се максимално от стените си

Вертикалното съхранение на някои вещи ни позволява да освободим ценно пространство на пода, реално може да сложите всичко на стените – от Вашия велосипед до бижутата. Допълнителен бонус от това е, че този вещи са много по-лесни за намиране, когато са на нивото на очите.

4.Създайте илюзията на високия таван

Ако искате Вашите тавани да не изглеждат чак толкова ниски, малко боя може да ги направи да изглеждат по-високи. За да постигнете този ефект, просто нека всичко е в бяло. Другият вариант е да направите граница, която ще привлече вниманието от стената към тавана, създавайки илюзията за по-голяма височина.

5.Махнете всички излишни вещи

Докато сте собственик на слънчеви очила от всяка дестинация, а се налага да живеете в малко пространство, то винаги ще бъде тотален хаос в апартамента Ви. Махнете всичко излишно и жилището Ви ще изглежда много просторно.

Ето така с минимум усилия ще внесете истинска промяна в дома си!

Сподели:

Още новини от деня