Пламен Нунев: Гласувах за европейските хоризонти, а не за ограничението

Пламен Нунев: Гласувах за европейските хоризонти, а не за ограничението

„Гласувах за европейските хоризонти, а не за ограничението. Гласувах за перспективата, а не за застоя. Гласувах за младите хора с опит, които показаха и доказаха, че могат да отстояват европейските ценности и могат да работят за България, както правят досега, за да може и България, и регионите, и общините да стават още по – добро място за живеене“, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР Пламен Нунев, минути след като гласува със съпругата си в избирателна секция № 150, находяща се в сградата на СУ„Възраждане“.

„Днес направих много важен избор за бъдещето на България, за бъдещето на Европа, за бъдещето на Русе – най – европейският град на България“, добави депутатът.

„Гласувах за силна и обединена Европа, за по – голяма перспектива за младите хора, за подкрепа на бизнеса, за по – голяма сигурност и развитие на всяко населено място, заяви народният представител Светлана Ангелова, която гласува в секция № 4, находяща се в ПГДВА „Й. Вондрак“.

Народният представител Андриан Райков гласува рано тази сутрин в секция № 9, находяща се в сградата на ПГСАГ „П. Пенев“ – Русе.

Сподели:

Още новини от деня