Пламен Стоилов: Нека продължим ускореното развитие на нашия град

Бившият кмет на Община Русе Пламен Стоилов връчи символичния ключ на града и огърлието на своя приемник Пенчо Милков сега. Той му подари икона на Свети Георги – закрилника на Русе, апостолът, който винаги се е грижил градът да върви напред. Нека продължим ускореното развитие на нашия град, призова в последното си слово като кмет г-н Стоилов.

Днес е един ден, в който се отваря нова страница в историята на Русе. Аз смятам, че сегашните и бъдещите поколения, когато четат тази и следващите страници, няма да съжеляват, а ще се гордеят с това, което се случва в нашия град, категоричен бе г-н Стоилов. Той припомни колко му е било трудно и тежко при встъпването в длъжност преди 8 години. С подкрепата на жителите и НПО е направено така, че сега Русе да е съвсем различен, много по – хубав и по – добро място за живеене. Пламен Стоилов благодари на екипа и администрацията, на общинските съветници от предишния мандат, защото всичко са постигнали заедно и в интерес на русенци.

Г-н Стоилов приветства общинските съветници и кмета с успеха постигнат на местните избори, завършили на втори тур преди седмица.

Вярвам в тях, вярвам, че ще работят за благото и просперитета на Русе, завърши Пламен Стоилов и изрази подкрепата си като обикновен гражданин за тази кауза.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня