Повече от 80 компании от България и Румъния се включиха в трансграничния нетуъркинг

Повече от 80 компании от България и Румъния се включиха в трансграничния нетуъркинг на 29 септември. В продължение на часове участниците представяха бизнесите си, разговаряха със свои колеги и срещнаха свои бъдещи партньори. Събитието се провеждаше едновременно в градината на хотел „Теодора Палас“ в Русе и онлайн в платформата ZOOM. Разпределени в 5 стаи, модерирани от експертите на Палатата, компаниите имаха по няколко минути да разкажат за себе си по най-атрактивния и запомнящ се начин. В срещите с фирмите, както на място, така и онлайн, се включи и ръководителят на СТИВ Румъния – Ивайло Маринов.

Преди, по време и след срещата нашият екип активно съдейства за създаването на нови връзки между фирмите, като разменя представящи мейли между компании с взаимен интерес за по-задълбочени разговори.  Новосъздадените контакти с румънски/български фирми, които досега бяха извън мрежата на Палатата, своевременно ще бъдат включени в контактната ни база данни, достъпна само за нашите компании членки. Отчитайки огромният интерес и предизвикателството за модериране на толкова голяма среща, в бъдещите ни онлайн събития ще включим допълнителни привилегии за членовете на Палатата с цел да ви подсигурим по-голяма видимост.

Ако вие сте сред участниците в събитието и искате да споделите впечатленията и препоръките си – пишете ни на [email protected].

Сподели: