Министърът – женкар

Подарък за русенци от ДТ „Сава Огнянов“: Безплатно представление „Министърът – женкар“ на 13 декември

Представлението „Министърът – женкар“ по „Новото пристанище” от Ст. Л. Костов е подарък за гражданите и гостите на града от Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе. То ще бъде поставено на 13 декември от 19 часа в Голямата зала на Доходното здание.
Всеки може да получи своята покана на касата на Драматичен театър „Сава Огнянов”. Заповядайте!

Постановка: Пламен Панев
Сценография: Цанко Цанев
Участват: Христо Гърбов, Венцислав Петков, Косьо Станев, Любомир Кънев, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Надя Банчева

Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.

При главния герой министър Кочев се явява прелестното създание , наричано Малинка, и от тук насетне се завъртва смесицата от любовна авантюра, стремеж към властничество, кариеризъм и жажда за пари. Великият ни комедиограф доказва, че в този живот има и непреходни неща като любов, уют, семейно огнище, обич – явления, които са много по-човешки и искрени от „топлината” на министерското кресло.

Сподели: