пожар

Пожар върху 16 декара гасиха край Тетово

През изтеклото денонощие екипите на пожарната са имали 7 сигнала за произшествия.            

През деня екипи на РСПБЗН – Ветово и Първа РСПБЗН са работили в района на възникналия горски низов пожар  в землището на с. Бъзън.
Между 12:31 и 12:55 часа служители от Първа РСПБЗН –Русе са гасили пожар в отпадъци в метален контейнер  на кръстовището на ул.“Еленин връх“ и ул. “Ц.Церковски“ в Русе.


В 14:40 часа огнеборците от Първа РСПБЗН–Русе са пратени на сигнал за пожар в сухи треви в Русе на ул.“Алеи Освобождение“ срещу №50. Произшествието е ликвидирано на площ около 200 m2, без щети, до 15:20 часа.


За времето от 17:55 до 20:45 часа пожарникари от РСПБЗН-Ветово са участвали при ликвидиране на възникнало запалване в сухи треви в землището на с. Тетово, до старото езеро. Пожарът е ликвидиран на площ около 16 000 m2.


Беленските огнеборци вчера вечерта са били вдигнати по сигнал за инцидент с товарен автомобил на главния път, в близост до гр. Борово, който се е оказал лъжлив. Първоначалната информация е била, че се е запалил камион, на при проверка на място се е оказало, че няма такова произшествие.

Сподели:

Още новини от деня