imoti ruse

Покупка на нов апартамент: важни фактори

Цената не е единственият фактори, който трябва да имате предвид, когато искате да направите покупка на нов апартамент. Но тя, със сигурност, може да повлияе на вашето решение. Цените при покупка на нов апартамент могат да варират значително поради няколко фактора, включително местоположение, удобства и други.

Чудили ли сте се някога защо виждате такава разлика в цените на новите жилища, когато ги разглеждате онлайн? Апартаментите в една част на града могат да са в пъти по-скъпи от тези, които са на 5 преки встрани от тях. Цената, която плащате за вашия апартамент, може да бъде повлияна от:

Местоположение:

То е един от най-важните фактори за цените на жилищата. Доброто местоположение повишава цените и стойността им. Апартаментите, които са близо до магазини, ресторанти, паркове, възможности за отдих, училища, болници, магистрали и транспорт ще струват повече от тези в по-отдалечени места. Въпреки че първоначално апартамент в отдалечено място или малък град може да изглежда като добра сделка, скоро може да съжалявате за решението си. Това може да увеличи времето ви за пътуване или трябва да влизате в колата си всеки път, когато имате нужда от болница, аптека или просто да отидете на кино.

Възраст на апартамента:

Цената на апартамента също отразява неговата възраст. Неизправни уреди, проблеми с водопровода и отоплението, течащи покриви и други проблеми е по-вероятно да възникнат, ако закупите по-стар апартамент. Въпреки че могат да възникнат проблеми с поддръжката, независимо от възрастта на сградата, много по-малко вероятно е те да възникнат, ако закупите по-нов апартамент. Стилът на апартамента също влияе на цената му. По-старите апартаменти е по-малко вероятно да бъдат актуализирани или да предлагат отворени, модерни етажни планове и луксозни функции и облицовки.

Паркиране:

Комплексът от апартаменти предлага ли паркинг/гаражи или трябва да стискате палци, че все още ще има свободно място на улицата в края на деня? Когато носите хранителни стоки в апартамента си, всяка стъпка е от значение. Паркингът на място може да добави повече разходи, но ще се радвате да имате това удобство.

Фитнес зала в сградата или наблизо в района:

След дълъг работен ден мисълта да се качите в колата си и да шофирате до фитнеса може да не е много привлекателна. За щастие много нови жилищни сгради, които предлагат фитнес центрове в комплексите си или такива се намират в непосредствена близост.

Търсите ли нов апартамент в Русе? Доверете се на реномирана агенция в Русе, която ще намери най-доброто решение за Вас.

Сподели: