Потенциалът за развитие на бизнес край Дунав ще бъде обсъден на форум в Русе

Потенциалът за развитие на бизнес край Дунав ще бъде обсъден на форум в Русе

Потенциалът за развитие на бизнес край Дунав ще бъде обсъден на форум в Русе

Потенциалът за развитие на бизнес край река Дунав, трансграничните и транспортни връзки в областта са сред темите на среща на бизнеса „Русе и региона“, организирана от вестник „Капитал“ на 29 септември от 9:45 ч. в хотел „Рига“ в Русе, съобщиха от Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТПП), която е партньор на форума.  Събитието ще се излъчва на живо в YouTube канала на „Капитал“, на страницата Capital Live, както и на страницата на „Капитал“ във „Фейсбук“.

Изпълнителният директор на БРТПП Елеонора Иванова ще бъде сред говорителите в първия панел на форума. Сред другите теми, които ще бъдат дискутирани на срещата, са бъдещето и тенденциите в енергетиката, нисковъглеродната икономика и ESG  (екологични, социални и управленски) стандартите в региона, развитието на ИТ сектора в Русе, как технологиите подобряват начина на живот.

В рамките на събитието „Капитал“ и „Ардес“, генерален партньор по награждаването на победители в класация „Гепард“, ще отличат най-динамичните малки и средни предприятия за област Русе. „Капитал“ публикува класацията “Гепард” като специално издание от 15 години.  „Капитал Градове“ е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.

Сподели: