По покана на Българо-румънска палата през февруари в София идват няколко компании и изследователски институти от Норвегия, които да споделят опит и да се срещнат с потенциални свои партньори

По покана на Българо-румънска палата през февруари в София идват няколко компании и изследователски институти от Норвегия, които да споделят опит и да се срещнат с потенциални свои партньори.

Заповядайте на 21.02.2024 г. (сряда) от 11:00 ч. в гранд хотел „Милениум“ в София, за да се запознаете с представители на:

  • Zimmer and Peacock (https://www.zimmerpeacock.com) – разработчик на биосензори за медицинска диагностика (за измерване на глюкоза, кислород, калий, водороден пероксид, натрий и др.); както и на сензори за почва, храни, вода.
  • Monitor (https://www.monitorerp.com) – компанията разработва ERP система, приложима при производство на пластмасови и метални изделия, машини, в автомобилната индустрия, ХВП и др.
  • Electronic Coast (https://www.electroniccoast.no) – индустриална асоциация и клъстер, включващ около 40 фирми. Компаниите работят в областта на електрониката и ИКТ (информационни и комуникационни технологии).
  • USN (https://www.usn.no/english/research) – Университетът на Югоизточна Норвегия, който ще бъде представен от своя изследователски отдел. Екипите в отдела работят в областта на енергията, климата, околната среда.
  • SINTEF (https://www.sintef.no/en) – изследователски институт с проучвания в областта на климата и околната среда, строителство, дигитализация, храни и селско стопанство, здравеопазване и медицина, микросистеми и нанотехнологии, възобновяема енергия, транспорт и мобилност и други.

Ако сте представител на малко и средно предприятие, владеете свободно английски език и имате интерес за среща, молим да се регистрирате в този формуляр: https://forms.gle/KFnnuGvkp3LTetzj9, не по-късно от 16.02.2024 г.

За повече информация можете да се свържете с Магдалена Симеонова на имейл: [email protected].

Сподели: