ПП "ВМРО - БНД" регистрира листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР - Русе

ПП „ВМРО – БНД“ регистрира листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе

ПП „ВМРО – БНД“ регистрира листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе. Вижте какво споделиха водачът Галин Григоров, а също и съпредседателят на партията Искрен Веселинов във видеото.

„Всеки един от тях е доказал своите качества, че се бори и работи за интересите на нашия регион. За нас България е над всичко, през всички тези години в местното и държавното управление сме давали всичко от себе си, за да можем да защитим интересите на нашия град и област. Вярвам, че това ще бъде оценено от жителите на региона и ще получим подобаваща подкрепа“, каза Галин Григоров.

В листата на 16-то място е включен и съпредседателят на ПП ВМРО-БНД Искрен Веселинов, който сподели, че присъства като подкрепа на младите хора и новите лица. Той коментира и каква е мотивацията на патриотите в предстоящите избори.

„Всички русенци могат да се убедят какво се случи за нашия регион от момента, в който ВМРО не е в управлението на страната. Думичката е кратка и еднозначна – нищо. Проектът за магистрала Русе – Велико Търново, за който с толкова усилия шест години се борихме и договорът с изпълнителите бе пред подписване, беше мотан до последно и има заявки, че ще го спрат. За втория Дунав мост се спомена мимоходом и не се направи нищо. В това отношение ВМРО е партията, която е поемала ангажименти, работила е системно, за да ги реализира. Голяма част от големите проекти, от които зависи бъдещето на Русе, са на финалната права. Затова ВМРО има нужда от своето представителство, за да „добута“ всички тези проекти до финалната права, защото без тях развитието на града е под въпрос“, заяви Веселинов.

Ето и пълната листа на ПП ВМРО-БНД:

 1. Галин Григоров
 2. Георги Великов-Гоце
 3. Траян Тотев
 4. Магдалена Георгиева
 5. Валентин Джамбазов
 6. Владо Владов
 7. Луиза Попова
 8. Ивелин Иванов
 9. Стамен Димитров
 10. Красимир Дончев
 11. Николай Петров
 12. Божидар Василев
 13. Борис Димитров
 14. Лазарин Лазаров
 15. Цветелин Радулов
 16. Искрен Веселинов
Сподели: