ПП "Има такъв народ": Да преборим страховете си и да бъдем заедно!

ПП „Има такъв народ“: Да преборим страховете си и да бъдем заедно!

ПП "Има такъв народ": Да преборим страховете си и да бъдем заедно!

Уважаеми русенци!

От днес започва последната, според някои – решаващата седмица за определяне вота на гражданите. Не и за нас – членовете на ПП „Има такъв народ“, за нас от протестите на площадите и за нас, които няма какво да губим. Освен едно – бъдещето на нашата България.

През изминалото време от Референдума на Слави, през двете учредявания на партията ни, по време на четирите кампании и трите Народни събрания ние знаехме, че няма да е лесно. Лесно е било само за тези, които ни изоставиха и предадоха по пътя. Може би са ни излъгали от самото начало, но вие успявате ли навреме да разпознаете предателите? Пътят ни днес е по-прав и с ясна цел от самото начало – да служим на хората. Винаги сме вярвали във вас – народът и Родината ни. И затова не ви предадохме. Не обещаваме и не раздаваме мечти, не сме част от статуквото, ние сме като вас – хора с натежали сърца и граждани, които отстояват честта и достойнството си, с близки в чужбина и с България в сърцата си. Силата е в Истината, чуваме я всеки ден от хората, които идват и ни задължават да не се отказваме. Хора, които гласуват ЗА, а не ПРОТИВ!

Общинската организация на ПП „Има такъв народ“ в Русе и общинските ни координатори в областта ЗАЕДНО С ВАС постигнахме високи резултати за партията до момента. На 04.04.2022г. – 17, 66% за България и в Русе – 20,98%, на 11.07.2022г. – 24,08 % за България и в Русе -29,52%, а на 14.11.2022 г.– 9, 51% за България и в Русе – 11,87%.

Тези факти доказват, че не случайно винаги нашият град е разпознаваем, многопластов и жив, въпреки всичко и всички. Постигнахме тези резултат с волята и куража на гражданите, изповядващи Истината като свое верую. Без да замърсяваме града ни с партийни плакати – призовахме всички партии да го направят. Постигнахме тези резултати с един лев партийна субсидия и с хора, които отделят от свободното си време и енергия, за да бъдем видими пред вас.

Слави Трифонов направи първата крачка и изпълни обещанието си да защити Референдума. Ние няма да спрем дотук. Вярваме в силата на всеки един от нас като част от българския народ и сме убедени, че той ще защити с вота си своите мечти и тези на децата си. Не постове и пари, не схеми и корупционни проекти, а бъдещето на нашата България!

Да преборим страховете си и да бъдем заедно!

Да гласуваме на 2 октомври за истината и фактите!

26.09.2022 година Областна структура на ПП „Има такъв народ“ – Русе

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: