ПП "Има такъв народ" регистрира листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР - Русе

ПП „Има такъв народ“ регистрира листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе

ПП „Има такъв народ“ регистрира в Районната избирателна комисия – Русе преди минути листата си от кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе. Водач на листата е Филип Станев. Второто място е за Татяна Нахабедян, трети е Филип Машков, четвърти – Николай Чанев, пети – Стойчо Минков, шести – Илиян Илиев, седми – Мартин Илиев, осми – Тихомир Колев, девети – Илиян Игнатов, десети – Цанислав Симеонов, единадесети – Явор Радев.

Общинският координатор и кандидат за народен представител Татяна Нахабедян заяви пред RuseInfo: „Предизборната кампания на ПП „Има такъв народ“ в област Русе както винаги ще заложи на толерантността и на прозрачността. Досега винаги сме настоявали за това Русе да не става арена на грозни политически сцени и битки, както и на междуличностни негативни отношения, защото всички, които сме не само в листата, но и политически ангажирани по какъвто и да е начин с бъдещето на нашия град, сме обединени от това, че сме русенци. Идеята, че Русе е над всичко мисля, че може да бъде печеливша кауза и за тези избори“.

„Колкото до очакванията ни за резултата на ПП „Има такъв народ“, Русе винаги е давал пример за гражданско поведение, за отговорно поведение, за избор на бъдеще за България, така че много се надявам да върнем доверието на русенци. Никога не сме се крили! Винаги с лицето си сме заставали пред вас! Листата ни не е променена, с изключение на водача. Всички в листата са общински координатори от област Русе и хора, които активно са работили за идеите на ПП „Има такъв народ“, добави тя.

Сподели: