Коалиция „Продължаваме промяната“ регистрира листата си за народни представители за 19 – и МИР – Русе

Коалиция „Продължаваме промяната“ регистрира днес листата си за народни представители за 19 – и МИР – Русе. Коалицията бе представлявана от Рена Стефанова, която е на второ място след водача Николай Събев. Листата е от 12 души, сред които има доказани експерти от различни области.

В нея присъстват досегашните депутати от Димитър Недялков и Калин Иванов, бившият зам. областен управител Людмил Христов, бившият зам. областен управител и парламентарен секретар Синан Хебибов. Включен е и бившият народен представител и бивш областен координатор на ПП „Има такъв народ“ Светлин Стоянов. Предвид поведението му в кризисен за държавата момент, от коалиция „Продължаваме промяната“ са преценили, че е човек, който служи на каузи добре и е готов да поеме личен риск.

„Решихме, че трябва да имаме по-широка листа, предвид намеренията ни да управляваме не само в централната, а и в местната власт за в бъдеще. Подбрали сме хора, които сами по себе си са реализирани и никой от тях не търси политическа кариера, в различни сфери, така че за можем действително да покрием нуждите от специалисти във всяка област на управлението. Тук сме, за да си довършим работата, която беше прекъсната преждевременно“, каза Рена Стефанова. Вижте какво каза още тя във видеото

Кампанията, която ще води коалицията , ще бъде добронамерена, като ще се бори да бъде първа политическа сила и да има поне четири мандата в област Русе.

Ето и пълната листа на ПП:

 1. Николай Събев
 2. Рена Стефанова
 3. Димитър Недялков
 4. Светлин Стоянов
 5. Венцислава Николова
 6. Людмил Христов
 7. Синан Хебибов
 8. д-р Петя Кашукеева
 9. Калин Иванов
 10. д-р Мариана Бранкованова
 11. Христина Соколова
 12. Деян Дончев
Сподели: