Празник на етносите в Сливо поле посрещна водачите на листата на ГЕРБ - СДС от 19 МИР – Русе

Празник на етносите в Сливо поле посрещна водачите на листата на ГЕРБ – СДС от 19 МИР – Русе

Празникът „Гергьовден на етносите“ беше приятен повод водачите на листата на ГЕРБ-СДС от 19 МИР – Русе да се срещнат с хората от Сливо поле и селата в областта.

Водачът Бедрос Пехливанян апелира за активност по време на кампанията и уточни, че това „не са поредни избори“ и добави, че това трябва да са изборите и определи последните 3 години на години в посока назад на държавата и вървене към една безтегловност. Г-н Пехливанян заяви категорично, че коалицията ГЕРБ-СДС притежава опит, квалификация, експертиза и лидерство.

Областният координатор на ГЕРБ-Русе и втори в листата Георги Кръстев благодари за възможността да присъства в красивата местност край Сливо поле и също призова за стабилност, която може да е определяща за следващия мандат, благодарение на личностите, недопускащи хаос и застой в своето управление. „Гласувайки за ГЕРБ-СДС, вие гласувате за кауза и за тежест в парламента“ допълни г-н Кръстев.

Третият в листата Николай Братованов се обърна със силни думи на привързаност към хората от Сливо поле и региона и напомни колко красиви са цветовете на етносите, защото „няма нещо, което да ни обедини повече от различията помежду ни, когато имаме обща цел, а именно победа на предстоящите парламентарни избори на 9 юни“.

Семра Яшарова, която заема 9-а позиция в листата и е от Голямо Враново, също се обърна към присъстващите с призив за повече активност, а кметът Валентин Атанасов обяви, че младата г-жа Яшарова ще оглави младежката организация на ГЕРБ в Сливо поле.

Празникът продължи с много танци и настроение.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: