Предизборна хроника: Божидар Борисов: Работя за Две могили !

Предизборна хроника: Божидар Борисов: Работя за Две могили !

Предизборна хроника: Божидар Борисов: Работя за Две могили !

Аз съм Божидар Борисов. Кандидат съм за кмет на Община Две могили, издигнат от ПП ГЕРБ.

Роден съм на 18 май 1965 година в град Русе.

Завърших основното си образование в Две могили. Впоследствие се дипломирах в ПГСАГ „Пеньо Пенев“. Завърших Висшето народно военно артилерийско училище „Георги Димитров“, специалност „Артилерийско разузнаване“.

През 1988 година започнах работа във Военния картографски институт, като изготвях военни картографски материали за нуждите на Българската армия и цивилни организации. През 2000 година завърших Военната академия в София. Бях командир на поделение в София, а две години по – късно се присъединих към състава на Главния щаб на сухопътните войски. Бил съм на военни мисии в Ирак и Афганистан. През 2012 година напуснах по собствено желание Българската армия. Работих в Индия и България по цивилната си специалност.

От 25 октомври 2015 година съм кмет на Община Две могили. Семеен съм, имам син и един внук.

Благодарение на народните представители от ГЕРБ, Министерски съвет в лицето на министър – председателя Бойко Борисов и екипа си през четирите години на този мандат постигнахме много. Резултатите са видими поради подкрепата, която получих от общинските съветници в Община Две могили и хилядите граждани. Радвам се, че имам възможност да работя за родното си място и да допринеса, макар и с малко, за развитието му и благополучието на моите съграждани. Има още много какво да се направи, но за това думата ще имат отново гражданите!

Ето и някои акценти от постигнатото до момента във всички населени места на Община Две могили:

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Сподели: