Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС има разработени проекти, които да съживят малките населени места

Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС има разработени проекти, които да съживят малките населени места

Водачът на листата на Движението за права и свободи в 19-и МИР – Русе Бюрхан Абазов и кандидатите за народни представители Дауд Ибрям и Айлян Карамехмедова, както и общинския съветник Милен Петров бяха на обиколка в Община Бяла. Те посетиха общинския център и селата Ботров, Полско Косово, Лом черковна и Дряновец.

Липсата на работа и обезлюдяването е сред основните проблеми на малките населени места, отбеляза Абазов. Той сподели, че лошото икономическо състояние на региона, до което ни е довело дългогодишното управление на ГЕРБ, се дължи на цялостното икономическо изоставане на Северна България. „Крайно време е хората, които вземат решенията да погледнат приоритетно на Северна България и конкретно на нашата област, която има огромен потенциал за развитие“ заяви Абазов. По думите му ДПС има конкретни проекти, разработени за малките общини, които значително трябва да подобрят условията на живот и стандарта на заплащане. Голяма част от тях биха могли да дойдат от европейските програми за възстановяване от COVID-19, Зеления пакт и земеделските политики.

ДПС познава и живее с проблемите на хората в малките населени места. Ние сме реалисти и не поемаме обещания, които не можем или не смятаме да изпълним. Защото в дните след изборите пак ще бъдем заедно и трябва да можем да ви гледаме в очите” Това каза областният лидер и кандидат за народен представител от листата на Движението за права и свободи Дауд Ибрям. За да се случи това Движението за права и свободи трябва да има сериозно представителство в парламента, както и в следващото управление на страната, категоричен бе Дауд Ибрям.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: