Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС има ясна визия и програма каква трябва да бъде икономиката на България след 20 – 30 години

Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС има ясна визия и програма каква трябва да бъде икономиката на България след 20 – 30 години

ДПС има ясна визия и програма каква трябва да бъде икономиката на България след 20 – 30 години. Зеленият пакт ни дава огромни възможности да наваксаме пропуснатото през последните 10 години икономическо и технологично развитие и да направим България модерна страна с високи доходи, използваща всички естествени и природни предимства, които има страната ни. Това заяви при срещата си с работници от завода за биодизел Астра Биоплант Бюрхан Абазов – водач на листата на ДПС в 19-и МИР – Русе.

По думите на Абазов, заводът в Сливо поле е пример, че именно тази посока, производството на биогорива, с мисъл за екологията, е правилна за растеж на икономиката. Затова и следващото правителство трябва да подкрепя именно тези производства.

Дауд Ибрям отбеляза усилията които трябва да положи страната за увеличаване на екологичните производства, както и чувствителността на Русе към проблема. Той изрази задоволство от усилията положени от компанията в тази насока.

„Държавата трябва да покаже, че производствата, които щадят природата, ще бъдат подкрепени“, категоричен бе той.

През миналата година Астра Биоплант бе обявена за втората най – бързоразвиваща се компания в Югоизточна Европа. Тя е най-големия работодател в Община Сливо поле.

#ДПС7️7️⃣ РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВНОСТТА.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: