Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС може да привлече повече средства, защото това, което сме заложили в нашата програма, е заложено и в Европейския пакт

Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: ДПС може да привлече повече средства, защото това, което сме заложили в нашата програма, е заложено и в Европейския пакт

Време за прочитане: < 1 мин.

Водачът на листата на Движението за права и свободи за изборите на 4 април в 19-и МИР – Русе, Бюрхан Абазов, заедно с кандидатите за народни представители Дауд Ибрям и Сюзан Шабанова посетиха Община Сливо поле. Заради наложените мерки за борба с COVID-19, те се срещнаха с ръководството и малка част от работниците във фирмите Астра Бионлант и Техномаш инвест. Тримата изложиха визията на партията за развитие на страната.

Абазов посочи, че ДПС е твърдо за запазване на плоския данък от 10 %, както и за повишаване на доходите и на работниците, и на пенсионерите чрез развитието на икономиката и повишаването на добавената стойност на българското стопанство.

По думите му другите партии все още отказват да покажат своите програми, да бъдат срванени и политиците да се обединят около общи приоритети за развитие на България.

Той отново посочи, че предстоящите избори са изключително важни, защото през 2021 г. предстои да се начертае пътя за развитие на Европа. Ще стартират новите оперативни програми, планът за устойчиво развитие след пандемията, както и старта на Зеления пакт.

“Това е големия шанс за възстановяване и на нашата икономика. Който участва в тези разговори, той ще предопредели накъде ще върви страната. Нашето желание е това да сме ние, и така да насочим развитието на нашата страна, че да има тя максимално ползва от тези многомилиардни фондове, които Европа ще разпределя. ДПС може да привлече повече средства, защото това, което сме заложили в нашата програма, е заложено и в Европейския пакт”, категоричен бе Абазов.

След проведените срещи за петъчната молитва водачът на листата Бюрхан Абазов и кандидатът за народен представител ДПС-Русе Дауд Ибрям се присъединиха към общността в кв. Сливица, общ. Сливо поле.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня