Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: Ние, от ДПС, винаги сме били за чиста вода, чиста храна и чист въздух

Предизборна хроника: Бюрхан Абазов: Ние, от ДПС, винаги сме били за чиста вода, чиста храна и чист въздух

Време за прочитане: < 1 мин.

Уважаеми дами и господа, ангажирани в областта на водите,

Приемете най-сърдечните ми пожелания, послучай професионалния Ви празник днес – Световния ден на водата. Водата е извор на живот и благоденствие. Затова нека заедно да пазим и използваме разумно най-безценния и жизненоважен природен ресурс на Земята. Благодаря на всички Вас, ангажирани в областта на водите за професионализма и всеотдайността, които влагате в ежедневната си работа.

Ние, от ДПС, винаги сме били за чиста вода, чиста храна и чист въздух. Доказателството за това са и последните инициирани от нас промени в Закона за водите, чрез които даваме възможност на земеделските стопани да ползват по-съкратена процедура за напояване. Така облекчихме административния ред и разширихме използването на подземни и повърхностни води за напояване и други земеделски нужди.

Подпомагането и стимулирането на земеделските производители към оптимално използване на източниците за напояване, са само част от ангажиментите ни към нашите стопани не само по време на предизборна кампания, а през цялата година!

Бюрхан Абазов

Водач на листата на кандидатите за народни представители от ДПС в 19-и МИР – Русе

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня