Предизборна хроника: ВМРО откри предизборната кампания в Русе

Предизборна хроника: ПП „ВМРO-Българско национално движение“ откри предизборната си кампания в Русе

Време за прочитане: 3 мин.

ПП „ВМРО-Българско национално движение“ откри в Доходното здание предизборна си кампания за Парламентарни избори, 2021. Емблематичната партия на модерния  български патриотизъм ВЛИЗА В НАДПРЕВАРАТА с № 1 в  ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА  и  остава вярна на мотото си“ „България над всичко!“. С този девиз ВМРО за пореден път ще търси рационален и смислен път към душите и сърцата на избирателите и симпатизантите си в започващите срещи в Русенска област и в цялата страна.  

За предизборната кампания в 19-ти МИР воеводите регистрираха пълна листа от 16 кандидати за народни представители. Ето кои са те: водач на листата е Искрен Веселинов, следват Галин Григоров, доц. д-р Севдалин Ангелов, началникът на РУО Росица Георгиева, Нина Крушева, Деян Димитров, Валентин Джамбазов, Магдалена Георгиева, Давид Александров, Ангел Петков, Румен Григоров, Владо Владов, Деян Стайков, Цветелин Радулов, Кремена Любенова, Траян Тотев.

Всеки един от кандидатите за народното представителство на ВМРО в следващия 45-ти парламент на Република България е доказан професионалист и експерт в своята област,  с  ярко присъствие в икономическия, обществения и социалния живот на Русе и  региона. Друга характерна особеност на листата на ВМРО е включването на хора от т.н. „гражданска квота“- 50 на сто от кандидатите е в листата на ВМРО са партийно необвързани, модерно мислещи патриоти, с визия за бъдещето на българската демокрация. И нещо особено важно-в листата на ВМРО няма външни хора – всички кандидати за народни представители са жители на Русе и областта.

ВМРО влиза в предизборното състезание със самочувствието на партия, изиграла ключова роля в реализирането на най-полезните законодателни решения на приключващия работата си 44-ти български парламент. Между тях са постоянното нарастване на доходите в периода 2017-2021 год.; защитени бяха интересите на българските общности, както и българският интерес в Македония; най-после беше задействана процедурата по строителството на магистралата Русе-Велико Търново; по настояване на ВМРО Министерският съвет осигури 3 млн. лв. за нов научно-изследователски център в Русенския университет- така  високите технологии ще вдигнат нивото на икономиката и доходите на русенци. Тези резултати открояват яркото присъствие на партията в изпълнителната власт, като повечето от положителните промени в държавата бяха в резултат на неуморната работа именно на патриотите.

Пред  гражданството и симпатизантите в Голямата зала на Доходното здание Искрен Веселинов сподели: „Нашата партия натрупа солиден парламентарен и властови опит. Тя споделяше и ще споделя отговорности и няма да се задоволи единствено и само с присъствие в следващия парламент. ВМРО отново ще бъде необходим фактор, търсен партньор и коректив във взимането на важни решения за страната и за бъдещото развитие на областта и на прекрасния ни град Русе. В предстоящата кампания ще  разкажем подробно за онова, което е постигнато с нашето решаващо участие и в законодателната, и в изпълнителната власт. Ще говорим за бъдещите ни законодателни проекти и инициативи.“, подчерта Искрен Веселинов.

„Искам моите деца и следващите поколения да останат тук, да имат дом и бъдеще в България! Да живеят в една нормална държава, в която законността, моралът и справедливостта са водещи ценности! Искам те да израснат щастливи и да създадат семейства, спокойни за своето утре! Сигурен съм, че заедно няма да позволим на разни измислени разбирания да поругаят българския бит, семейство и традиции! Патриотизмът не е отживелица, а напротив основата на всяка съвременна държава! Патриотизмът не е въпрос на избор, а на дълг и доблест! Истинското родолюбие представлява сила и свобода на духа! Не може да си позволим безразличие! През последните 4 години заедно постигнахме много! Вярвам, че ще продължим и няма да оставим нещата само до тук! Заедно за една модерна България – сигурна, със съхранени традиции и реални доходи! България над всичко!“, заяви Галин Григоров.

Както и досега, ВМРО ще отстоява несъгласието си с Истанбулската конвенция и ще се бори срещу всички негативни последствия, които тя би породила в  българското законодателство.   Ще продължи да защитава семейството и семейните ценности и ще работи за  постоянен ръст на доходите. Партията все така ще е категоричен гарант срещу нелегалната миграция, срещу проникването на радикалния ислям в страната, както и ще противодейства на ромската престъпност и социалния паразитизъм в тази общност.  

ВМРО – Русе подари на гражданите и симпатизантите си спектакъла „Големанов“ на ДТ „Сава Огнянов“- емблематично   произведение на основоположника на съвременната българска драматургия Ст.Л.Костов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня