Предизборна хроника: ВМРО-Русе в подкрепа на младежка инициатива

Предизборна хроника: ВМРО-Русе в подкрепа на младежка инициатива

Водачът на листата на ВМРО-Русе Траян Тотев и вторият от кандидатите за народни представители от 19 МИР-Русе Галин Григоров подкрепиха  с дарения младежката културна инициатива „OPEN STAGE“. Това първо по рода си събитие за град Русе, предоставящо сцена за изпълнители, чийто талант бе оценяван от публиката, бе организирано от Ротаракт клуб Русе и Сдружение 4ЕТРИ. Целта му е набиране на средства за провеждането на международния конкурс „Франц Шуберт“ с домакин Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“, чийто възпитаник е Траян Тотев.

В две последователни петъчни вечери – на 22 и 29 октомври, сцената на „OPEN STAGE“ в NetWorx Jazz на площад „Елиас Канети“ бе отворена за всякакъв вид сценично изкуство – от рап, рок, поп и класическа музика до стендъп комеди, кратък театрален откъс или монолог, а за възрастта на участниците нямаше ограничения.

Един от приоритетите в програмата на ВМРО е подкрепата на младежките инициативи и дейности, и особено свързаните  с духовността и културата. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: