групата "4ЕТНО" и артистичното трио "Идепея"

Предизборна хроника: В навечерието на парламентарните избори ВМРО-Русе отправя музикално послание чрез живо излъчване в интернет

Време за прочитане: < 1 мин.

На 31 март от 17:30 на страницата на ВМРО-Русе https://www.facebook.com/patriotite ще бъде излъчен  онлайн концерт на групата  „4ЕТНО“ и артистичното трио „Идепея“. Патриотите ще подарят  НА ВСИЧКИ РУСЕНЦИ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА едно незабравимо преживяване с изпълненията на някои от най-новите аранжименти на популярните формации за съвременна музика.

Прекрасните парчета са  изградени майсторски върху традициите на българския фолклор. Те са модерни интерпретации в духа на новото хилядолетие и ще задоволят напълно взискателния вкус на публиката. Припомняме, че през януари 2021 година вълшебните гласове на талантливите момичета повдигнаха духа  на лекарите и медицинските сестри   от Белодробната болница в Русе, които са на първа линия в борбата с COVID-19. Само за две години съставите успяха да спечелят своя огромна аудитория в социалните мрежи и в специализираните музикални канали.

В концертите на двете емблематични русенски групи  винаги  има заложено послание и са имплантирани кодовете на патриотизма, пречупен през призмата на актуална музикална концепция и съвременни вариации на най-добрите български фолклорни образци.

От ВМРО-Русе канят всички родолюбци, почитатели на експерименталния модернизъм и силните емоции да се включат  на живо в излъчването на концерта и да споделят емоция с младите изпълнители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня