Предизборна хроника: Горан Благоев: Всяка политическа сила, опитваща се да отклони страната от евроатлантизма, е наш опонент

Предизборна хроника: Горан Благоев: Всяка политическа сила, опитваща се да отклони страната от евроатлантизма, е наш опонент

Време за прочитане: < 1 мин.

Всяка политическа сила, опитваща се да отклони страната от евроатлантизма, е опонент на ПП „Републиканци за България“. Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ Горан Благоев, кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“, водач на листата на партията в 23 МИР-София и координатор на сектор „Демографски, етнически и религиозни проблеми“. Той отбеляза, че е избрал да стане част от тази партия, защото именно тя най-пълно съответства на идеите, които е отстоявал през целия си съзнателен живот.

„В „Републиканци за България“ има много хора, които не са част от статуквото досега, а смятам, че и самият Цветанов не е част от това статукво вече близо 2 години, и ако някой го следи ще забележи, че през този период той израсна изключително много и като изказ, и като поведение“, посочи Горан Благоев.

По думите му, това е единствената открита партия, за което се знае от къде точно идва финансирането й. Според Благоев, в ситуацията, в която България се намира, всички политически формации са длъжни да намерят общия език, защото тепърва предстои много тежко време за страната особено от икономическа гледна точка, заради пандемията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня