Предизборна хроника: Готови са първите два реновирани жилищни входа от инициативата на ГЕРБ – Русе

Предизборна хроника: Готови са първите два реновирани жилищни входа от инициативата на ГЕРБ – Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев направи оглед днес на един от първите два реновирани жилищни входа. Припомняме, че в края на миналия месец ГЕРБ – Русе стартира рехабилитация на вътрешни пространства на жилищни входове. Инициативата се осъществява с дарения от общинското, областното ръководство на партията, общински съветници, членове и симпатизанти.

Първият готов вход е в кв. „Дружба“, бл. 16, вх. В, а вторият се намира в кв. „Възраждане“, бл „Мизия“, вход Б.

С домоуправителя на входа в блок „Мизия“ Иван Генев се срещнаха още общинските съветници и кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ/СДС Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян, д-р Георги Георгиев, общинският съветник Светлозар Симеонов и др.

„Изключително сме щастливи, че се вкючихме в кампанията. Благодарим за качествената работа“, заяви домоуправителят г-н Генев.

Пламен Нунев от своя страна заяви, че това е продължение на кампанията, която ГЕРБ реализира през изминалото лято съвместно с Професионален домоуправител – Русе. Той припомни, че инициативата тогава бе насочена към входовете, които фирмата обгрижва, и включваше дарение на пейки, кошчета и маси в междублоковите пространства.

„Този път експертна комисия селектира 50 жилищни входа в различните квартали на града, които са в окаяно състояние. Със съгласието на живущите във входа, те ще бъдат шпакловани, боядисани и с реновирани стълбища в рамките на кампанията, която ще се осъществи тази пролет. Съвсем скоро ще има още няколко реновирани входа в различни квартали“, сподели още за инициативата Пламен Нунев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня