Предизборна хроника: Дауд Ибрям: ДПС познава и живее с проблемите на хората в малките населени места

Предизборна хроника: Дауд Ибрям: ДПС познава и живее с проблемите на хората в малките населени места

“ДПС познава и живее с проблемите на хората в малките населени места. Ние сме реалисти и не поемаме обещания, които не можем или не смятаме да изпълним. Защото в дните след изборите пак ще бъдем заедно и трябва да можем да ви гледаме в очите” Това каза областният лидер и кандидат за народен представител от листата на Движението за права и свободи Дауд Ибрям, който заедно с Айлян Карамехмедова, също кандидат за депутат, се срещнаха с жители на двемогилското село Бъзовец.

Карамехмедова, която е бивш зам.-областен управител на Русе, обясни, че партията има конкретни проекти, разработени за малките общини, които значително трябва да подобрят условията на живот и стандарта на заплащане. Голяма част от тях биха могли да дойдат от европейските програми за възстановяване от COVID-19, Зеления пакт и земеделските политики.

Дауд Ибрям от своя страна поясни, че за да се случи това Движението за права и свободи трябва да има сериозно представителство в парламента, както и в следващото управление на страната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: