Предизборна хроника: Дауд Ибрям: Ние знаем как да привлечем максимум инвестиции в региона за да бъдем полезни за нашите избиратели

Предизборна хроника: Дауд Ибрям: Ние знаем как да привлечем максимум инвестиции в региона за да бъдем полезни за нашите избиратели

Време за прочитане: < 1 мин.

Oбластният председател на ДПС и кандидат за народен представител от листата на Движението в Русе Дауд Ибрям се срещна с жители на селата Тръстеник, Щръклево и Сваленик в Община Иваново. Заедно с него бяха и Гюлвер Керим, Алпер Топалов от листата и общинският председател на ДПС Иваново Айгюле Мехмедова.

Кандидатите поеха конкретни ангажименти за решаване на наболели проблеми в малките населени места в региона.

Според Дауд Ибрям малките общини и населени места преди всичко се нуждаят от много инвестиции за разкриване на работни места, за повишаване на жизненото равнище и задържане на младите хора по родните места. Той беше категоричен, че ДПС има разработени конкретни политики, насочени към регионите. Той поясни, че Европа заделя средства за зелена икономика и възстановяване от последиците от COVID -19, и страната ни е длъжна да се възползва максимално от тези възможности.

„Ние знаем как да привлечем максимум инвестиции в региона за да бъдем полезни за нашите избиратели“, категоричен бе областният председател на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня