Предизборна хроника: Д-р Мехмед Мехмед: Всички ние имаме огромната отговорност и гордост от това, че ДПС е участник със собствена кандидат - президентска двойка

Предизборна хроника: Д-р Мехмед Мехмед: Всички ние имаме огромната отговорност и гордост от това, че ДПС е участник със собствена кандидат – президентска двойка

Време за прочитане: < 1 мин.

На предстоящите избори за президент и вицепрезидент и за Народно събрание всички ние имаме огромната отговорност и гордост от това, че ДПС е участник със собствена кандидат – президентска двойка. Аз съм сигурен, че с желанието за диалогичност, което ДПС показва през годините, ще има възможност за сформиране на работещо правителство след изборите на 14-и, заяви в Глоджево днес кандидатът за народен представител в 19-и МИР – Русе д-р Мехмед Мехмед. Той посети населеното място от Община Ветово като част от предизборната кампания заедно с кандидата за президент на Република България и председател на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидата за вицепрезидент Искра Михайлова, Илхан Кючюк – президент на АЛДЕ, и кандидатите за депутати в региона.

На тези избори се сбъдва една мечта на тези на площада с бели коси, които преди 30 години започнаха пътя на ДПС, а именно, сега, на 14 ноември, ДПС да има кандидат за президент Мустафа Карадайъ, ДПС да има собствена кандидат – президентска двойка и тъй като години наред ДПС единствената националноотговорна партия, единствената патриотична партия в Република България, която милее за всички граждани на нашата страна, милее за бъдещето на нашите деца, няма как да не е олицетворение на единството на нацията.

В Европа ДПС е признато от всички. Неслучайно Илхан Кючюк е президент на АЛДЕ, неслучайно г-жа Михайлова е председател на либералите в европарламента, подчерта д-р Мехмед.

Всички ние трябва да съберем сили след двата поредни избора през тази година. Естествено, всички говорим, че сме много изморени, няма как да сме изморени!

Демокрацията и свободата трябва да се отстояват ежедневно, както беше казал нашият почетен председател преди години, припомни д-р Мехмед като изтъкна, че листата с кандидати за народни представители е най – младата, силната и подготвената в Русенска област.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня