Предизборна хроника: Елеонора Николова: Подкрепям Стефан Тафров и “Демократична България”

Предизборна хроника: Елеонора Николова: Подкрепям Стефан Тафров и “Демократична България”

Елеонора Николова, член на СДС, ще подкрепи на тези избори листата на „Демократична България“ в Русе и нейният водач Стефан Тафров.

Това стана ясно от нейно интервю в ефира на „Дарик радио“ тази сутрин. Николова е категорична – ще гласува за онази политическа платформа, която обещава съдебна реформа и решителна борба с корупцията.

„Няма спор, че най-ясно и категорично тази тема се артикулира от „Демократична България“ и Христо Иванов, който е задълбочен специалист в тази област. Той разбира от съдебна реформа“, посочи още Елеонора Николова.

Тя изрази надежда, че тези високи цели ще бъдат постигнати в следващия парламент.

“Моят глас винаги е бил насочен в дясно и не мога да изневеря на себе си. Господин Тафров е с една биография, която безспорно го идентифицира като десен човек. Той е един от създателите на СДС, на в. “Демокрация”. Посветил е животът си на дясната кауза. Това е изявен международник, който много добре ще се впише в една добра външна политика на България, където ще бъдем представени с достойнство, самочувствие. Като равни партньори”, коментира още Елеонора Николова. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: