Предизборна хроника: Кандидатите за народни представители от ДПС се срещнаха с жителите на Две могили, Помен и Батишница

Предизборна хроника: Кандидатите за народни представители от ДПС се срещнаха с жителите на Две могили, Помен и Батишница

Време за прочитане: < 1 мин.

Водачът на русенската листа на ДПС за предстоящите на 4 април парламентарни избори Бюрхан Абазов, кандидатът за депутат и общински лидер на Движението в Бяла Айлян Карамехмедова и общинският съветник Юсеин Юсеинов се срещнаха с жители на Две могили и селата Помен и Батишница.

“Тук сме не за да се запознаем с вашите проблеми, защото ние ги знаем. Тук сме за да поемем твърд ангажимент, че ние можем, и ще решим проблемите в малките населени места. ГЕРБ представиха своята програма за управление. Те предлагат още от същото – магистрали, дигитализация, незнайно кога във времето и подкрепа за едрия бизнес. Ние казваме, че обикновения човек има нужда от подкрепа. Движението за права и свободи управлява сектор ‘Земеделие” три пъти и доказа, че може да го управлява добре, с мисъл и за дребните земеделци. Сега предстои сериозна работа по възстановяване на икономиката след коронакризата. Животът на всички нас ще се промени през следващите години, защото ЕС поема по нов път. Моделът на икономиката ще се променя, и страните, които не са готови за това , ще обедняват, а които знаят какво да направят, ще стават по-богати. Ние имаме знания и визия за предстоящия период.” заяви Бюрхан Абазов.

Бившият земеделски зам.-министър бе категоричен, че участвайки в следващото управление на страната, ДПС може да гарантира на своите избиратели достъп до средствата , които Европейския съюз ще отпуска за възстановяване от COVID, както и по зеления пакт.

“ЕС предвижда да изразходва милиарди по тези програми, трябват ни управленци със знания как да извлекат максимума. Трябват ни и такива, които да гарантират достъп на нашия електорат до тези финансови потоци” категоричен бе водачът на листата на ДПС в Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня