Предизборна хроника: Кандидатите за народни представители от ДПС в 19-и МИР - Русе проведоха срещи в Община Бяла

Предизборна хроника: Кандидатите за народни представители от ДПС в 19-и МИР – Русе проведоха срещи в Община Бяла

Време за прочитане: 2 мин.

След Две могили срещите на кандидатите за народни представители от русенската листа на ДПС продължиха в Община Бяла. Водачът на листата Бюрхан Абазов , кандидатите за народни представители и общински лидери на Бяла и Ветово Айлян Карамехмедова и Баки Солак и общинският съветник Милен Петров, както и кметицата на Лом Черковна Венета Асенова посетиха общинския център, а по-късно и селата Полско Косово, Лом Черковна,Ботров и Дряновец.

“Идваме при вас, не само за подкрепа, а преди всичко за съвет, кои проблеми на хората в малките населени места да бъдат решени приоритетно. Факт е, че институциите в страната не работят, необходим е рестарт на държавността, но всеки отделен човек, всеки отделен избирател на ДПС има своите си проблеми, и ние трябва да ги знаем, ние сме длъжни да ги решим” каза водачът на листата Бюрхан Абазов.

“През 2021 година ще се случат три много важни неща, които ще предопределят пътя на цяла Европа. През тази година влизат новите оперативни програми. Има огромен ресурс заделен за борба с пандемията. През тази година ще стартира и Зеления пакт на Европа, който предопределя начина на живот за следващите 20 години. Всички тези неща са обезпечени с милиарди. Този, който управлява през 2021 г. той ще взема решение как ще се разпределят парите , ще предопределя пътя на развитие на страната и на Европа. На вододела сме накъде ще върви Европа. Затова искаме да управляваме, за да може да се погрижим и за нашия електорат” категоричен бе Абазов.

Абазов подчерта, че в момента Движението за права и свободи има най-много опит, като даде за пример сектора “Земеделие”.

“През 2007 г. ние писахме правилата на Общата селскостопанска политика и на Програмата за развитие на селските райони я писахме ние, защото бяхме на власт. През 2014 г., когато се залагаха новите приоритети отново ги писахме ние, защото бяхме на власт. Затова 2021 г. е важна, защото ако тогава не бяхме на власт днес малките земеделци, овощарите, зеленчукопроизводителите, овощарите, тютюнопроизводителите въобще нямаше да бъдат приоритет на българското земеделие. Тогава ние защитихме тези недофинасирани отрасли и затова те днес получават подпомагане по-голямо отколкото в другите страни. Това са наши приоритети, защото там работи нашият електорат. Ние можем да участваме в тези процеси. Имаме експертизата да защитим интересите на България и на нашия електорат” обясни водачът на листата на ДПС в Русе Бюрхан Абазов.

Срещите на хората от листата на ДПС продължават при спазване на всички противоепидемични мерки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня