Предизборна хроника: Кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева беше днес на посещение в област Русе

Предизборна хроника: Кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева беше днес на посещение в област Русе

Кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева беше днес на посещение в област Русе.

Полковник Митева, която застана рамо до рамо с професор Атанас Герджиков в президентската кауза за обединена и просперираща България, се срещна в непринудени разговори с жителите на Русе, Бяла и Борово, за да чуе техните болки и надежди, техните предложения и сърдечни думи на подкрепа и вяра. Върховенството на закона, чистота на въздуха, достъпното здравеопазване, нарастващата вълна на КОВИД кризата, тревожната инфлацията, надеждата за среда, която да гарантира стабилно управление, сигурност и диалогичност между партиите – това са темите, които вълнуват хората, обобщи Невяна Митева в края на изпълнения със срещи и впечатления ден в Русе и областта. Особено силно емоционална беше срещата й с русенски жени, повечето от които работещи майки. Тя се проведе в зала „Батенберг” на Историческия музей. В нейно лице, като майка на 3 деца, жените видяха човек, който чудесно разбира тежестта и отговорностите на майчинството в съчетание с професионална кариера. Това изисква изключителна лична организираност и саможертва, тих подвиг, за който няма медали за героизъм, но това е силата, на която се крепи животът.

Обиколката на Невяна Митева в Русенска област започна от Бяла, където тя посети новооткритият Арт комплекс и се срещна с граждани пред храма „Св. Пантелеймон”. Сърдечно беше посрещната и в Борово, а през цялото време на обиколката й до нея беше водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Русе Десислава Атанасова, както и регионалният координатор за три области на ГЕРБ Пламен Нунев, заедно с областният координатор на партията Георги Кръстев.

 В Русе Невяна Митева и Десислава Атанасова се поклониха и поднесоха цветя пред мемориала на загиналите във войните за национално обединение. По време на разходката им в централната градска част двете дами получиха много спонтанна подкрепа от русенци, които увериха, че изборът на 14 ноември е № 15 за президентската двойка Герджиков-Митева и № 32 за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС.

Специализираната зала за подготовка на деца с увреждания на световния и европейски шампион по граплинг Светослав Самуилов, който е и кандидат за народен представител на коалицията от Русе, беше последната спирка от обиколката на рекордьорката по плуване 100 и 200 метра „бътерфлай” Невяна Митева в града. Там, освен домакина, я посрещнаха още двама спортни рекордьори – лекоатлетите Анелия Нунева и Евгени Игнатов, който също е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС за Русе.

„Ние сме винаги близо до хората, а те искат единение, сигурност, спокойствие! Общото в кампаниите ни е, че подадената ръка е по-силна от юмрука!” – заяви Десислава Атанасова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: