Предизборна хроника: Кандидатът за народен представител Първолета Чавдарова - Летиция се срещна с жители на Бъзън

Предизборна хроника: Кандидатът за народен представител Първолета Чавдарова – Летиция се срещна с жители на Бъзън

Първолета Чавдарова – Летиция, която русенци познават като моден дизайнер и сценограф, се срещна днес с граждани на село Бъзън като кандидат за народен представител от Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“.

В непринудена, приятелска атмосфера, на чаша кафе и сладки в пенсионерския клуб на селото двете дружества „Настроение“ и „Доверие“ на Съюз на пенсионерите – Регион Русе разговаряха с Летиция за състоянието на читалищата, за традициите, които пазят и предават възрастните хора, за културата в малките населени места. Летиция обясни, че една голяма част от държавния бюджет идва от парите от хазарта, а те се разпределят между спорта и културата. Като народен представител тя ще иска по-повече пари за културата, в т.ч. и за читалищата – като единствения културен център в селата и по-малките градове. Присъстващите имаха много въпроси и натовариха с куп проблеми за решаване кандидата за народен представител.

Първолета Чавдарова зарадва присъстващите с малки подаръци – маски и шалчета. В края на срещата хората от селото дълго се разделяха с гостенката, искаха да се снимат с нея, подариха й цветя. Тя получи покана и за нови срещи.

№ 8 в бюлетината и при машинното гласуване

Преференция № 104

Първолета Чавдарова – Летиция

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: