Предизборна хроника: Коалиция Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ откриха предизборната си кампания в Русе

Предизборна хроника: Коалиция Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ откриха предизборната си кампания в Русе

Време за прочитане: 2 мин.

Днес в центъра на най-европейския град Българските патриоти от ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ дадоха начало на своята кампания за предсрочните парламентарни избори в 19 МИР Русе.

Специални гости бяха д-р Красимир Каракачанов, председател на ВМРО – Българско национално движение, както и евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти, Ангел Джамбазки.

В началото на своето слово водачът на листата на Българските патриоти Искрен Веселинов представи листата с която националистите се готвят да щурмуват предстоящите на 11 юли избори за национален парламент. Сред нея личат имена на изтъкнати специалисти и професионалисти всеки един доказан в своята сфера. Втори след Веселинов е бившият областен управител Галин Григоров, следван от Вихрен Бухов. Бухов е мениджър в голяма верига аптеки. Следващият е Калоян Христов. Той е на 35 години, юристконсулт. Русенският бизнес е представен от Нина Крушева. Тя освен опит в производството и износът има познания и в работата на местния общински съвет, като в предходния мандат на ОбС – Русе бе заместник – председател. След нея е Елка Йорданова, която е дългогодишен педагог, а понастоящем мениджър в голяма верига аптеки. Най-младият общински съветник в ОбС – Русе Траян Тотев е седми в листата на Българските патриоти, а осми е известният русенски учител и поет Атанас Атанасов. Бяла е представена от Кремена Бояджиева, а след нея е дългогодишния кмет на село Кривина Румен Григоров. Инженер Даниел Нанков е под номер единадесет в листата. Следват Валентин Джамбазов (общински съветник в Сливо поле и един от най-добрите експерти в областта на счетоводството), Кремена Любенова (зам. – кмет на Община Две Могили в предходния мандат), Галина Барбукова (хонорован преподавател по здравни грижи в РУ „Ангел Кънчев“), о.з. серж. Цветелин Радулов (председател на сдружение за патриотично и воинско възпитание „Приказка за България“). Последен е адвокат Иво Пазарджиев, председател на Общински съвет в Русе.

„Погледнете тази листа с която тръгваме уверени към един отличен резултат на предстоящите избори! Тя е съставена от хора, които са постигнали много в своя личен и професионален живот. Те застават пред вас с лицата и имената си, за да поискат вашето доверие и да бъдат вашите представители в следващия парламент. Защото там ще има спешна нужда от патриоти, които умеят да отстояват интересите на българите!“ – каза в своето слово Искрен Веселинов.

Той още подчерта, че на първо място България има нужда от национално помирение и единство. Спешно трябва да бъде прекратен езикът на омразата. Водачът припомни пред събралите се хора, че благодарение на патриотите започна плавното повишение на доходите. Веселинов засегна и темата с демографската катастрофа и ключовите за Русе важни инфраструктурни проекти, които в момента стоят замразени, като магистралата Русе – Велико Търново.

Председателят на ВМРО д-р Красимир Каракачанов заяви ясно, че последната преграда пред навлизането на ДПС във властта са именно Българските патриоти, като подчерта, че обединението между тях е единствено в името на България. Той постави във фокуса на своето изказване проблемът с циганската престъпност и острата нужда от нейното решаване.

Европейският депутат и зам. – председател на ВМРО Ангел Джамбазки припомни, че неговата основна битка в Европейския парламент е именно тази за независима и националноотговорна външна политика. Походът срещу традиционното българско семейство е в основата на т.нар. протестърски партии, а защитата му от посегателства е основна задача на Българските патриоти от ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.

На предсрочните парламентарни избори КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ са с №16 на машината и в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня