Предизборна хроника: Красен Кралев присъства на освещаването на обновената зала по спортна стрелба в Русе

Предизборна хроника: Красен Кралев присъства на освещаването на обновената зала по спортна стрелба в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

„Ежедневно откриваме различни обекти, които са построени от правителството на Бойко Борисов. Нашата мисия е да градим страната ни, а не да я разрушаваме, както правеха правителствата преди нас“ – това заяви в Русе водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев при освещаването с водосвет на залата по спортна стрелба „Стрелбище за шампиони – Мария Гроздева“.

На церемонията присъстваха кандидатите за народни представители Бедрос Пехливанян и Севдалина Стоянова, която е и треньор по спортна стрелба в клуб „Локомотив“, както и родители на спортуващите деца.
Залата е реконструирана със средства на родителите, а Министерството на младежта и спорта осигурява закупуването на електронни мишени. Оборудването е на стойност 58 000 лева и е на най-високо ниво. Със същото оборудване ще се стреля на Олимпиадата в Токио.

„Щастлив съм, че за един от най-успешните български спортовете, донесъл на страната ни толкова много радост и гордост, вече в Русе има тренировъчна база на високо ниво“, заяви Кралев.

Той се срещна и с ръководството и състезателите на един от лидерите в българския бокс – „Боксов клуб Русе“.
„По време на нашето управление изградихме нова боксова зала, за която бяха инвестирани над 400 000 лева. За жалост към момента залата не е газифицирана. Проектът за газифициране е изготвен и одобрен, но служебното правителство на Радев не пуска обществена поръчка. Това е поредният нереализиран поради тяхното бездействие проект.

Вярвам, че след 11 юли ще можем с подкрепата на гражданите да си върнем реда и държавата отново да заработи“, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня