Предизборна хроника: Красен Кралев представи листата на ГЕРБ - СДС в Сливо поле и Две могили

Предизборна хроника: Красен Кралев представи листата на ГЕРБ – СДС в Сливо поле и Две могили

Време за прочитане: < 1 мин.

Русенската листа на ГЕРБ-СДС бе представена при голям интерес в две общини – Сливо поле и Две могили. Десетки жители на населените места посрещнаха кандидатите, водени от водача на листата и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

В Сливо поле срещата на Кралев, Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Станимир Станчев и Бедрос Пехливанян се състоя на откритата мултифункционална спортна площадка.

„Вие ме познавате, защото през годините съм идвал често тук, свършихме много работа за региона. Благодаря ви за номинацията за водач на листата. Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи, които да изпълним“, заяви Красен Кралев. Водачът на листата бе поканен в края на този месец да открие финансираната от Министерството на младежта и спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по борба, ремонтирана от Общината.

По-късно през деня Кралев и част от кандидатите на ГЕРБ-СДС присъстваха на водосвет за здраве и успех, отслужен в църквата „Света Троица“ в Две могили и се поклониха пред гроба на революционера Филип Тотю. Божидар Борисов и общинският ръководител на ГЕРБ Светлана Ангелова разказаха за направеното през последните четири години в общината.

В село Батишница кандидатите посетиха Народно читалище „Пробуда 1927“, здравната служба и кметството, а в село Баниска – реставрираното народно читалище “Никола Вапцаров” и чисто новия салон към него.

Представянето на листата в областта ще продължи и през следващите дни, като ще завърши в Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня