Предизборна хроника: Народни представители от БСП се срещнаха с избиратели от район "Приста" в Русе

Предизборна хроника: Народни представители от БСП се срещнаха с избиратели от район „Приста“ в Русе

„Всеки ден село по село и квартал по квартал ние сме навън, за да говорим с хората. Защото животът е труден и защото се прави нещо само, когато хората започнат силно да викат или да плачат. Но това ли е начинът да бъдем чути? Това ли е начинът да бъдем управлявани? Началото на промяната започва на 26 май и тя трябва да продължи и след това със силно „Вън!“ на тази клика.“ – това заяви народният представител от БСП, Пенчо Милков, на среща с обществеността, членове и симпатизанти на партията от район „Приста“ в Русе.


На срещата присъстваха също Георги Стоилов, народен представител от БСП, общинският съветник и председател на Обшинския съвет на БСП в Русе, Пламен Рашев и проф. Христо Белоев – председтаел на Общински съвет – Русе.

„Да гласуваме е единственият мирен начин да кажем: „Стига вече!“ – сподели още Пенчо Милков и призова гражданите: “ На 26 май бъдете активни! Смело заявете позицията си!“

От своя страна проф. Христо Белоев уточни, че изборите на 26 май дават възможност да се направи голяма промяна в цялата страна. „Много хора искат да променят статуквото, но се страхуват да работят за това“ – каза той. „Истината е, че за да променим живота си, начинът е само един – на 26 май да излезем и да гласуваме. Да гласуваме за промяна!“

Предизборна хроника: Народни представители от БСП се срещнаха с избиратели от район "Приста" в Русе

„В миналото повечето от важните събития в социално-икономическия живот, иновации и нововъведения, случили се за пръв път в България, бележат своето начало от Русе. Не случайно градът е наречен „Вратата на България към Европа“ – припомни председателят на Областния съвет на жените социалистки, Димитринка Маринова. Тя изпрати своя апел към гражданите да не забравят това и в деня на 26 май, когато упражняват своето право на глас да изберат промяната.

Срещата продължи с въпроси и разговори на актуални теми между избирателите и представителите на БСП.

Събитието беше осъществено по проект „Русе – вратата към Европа“, изпълняван от Областните съвети на жените социалистки и на Младежкото обединение в БСП – Русе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня