Предизборна хроника: Националната мотообиколка на “Демократична България” спря в Русе

Предизборна хроника: Националната мотообиколка на “Демократична България” спря в Русе

Националната мотообиколка на “Демократична България” спря в Русе. Скутерчетата предизвикаха истински фурор край часовника в центъра на града. Рамо до рамо с водача на листата в крайдунавския град – Стефан Тафров застана кандидатът от София – Даниел Неделчев.

Днес обиколката продължи и към град Бяла. Стефан Тафров и Калоян Янков, водачът на листата във Велико Търново, се включиха на живо от печално известният път, взел десетки жертви през годините. Двамата бяха категорични – има огромна нужда от магистрала Русе-Велико Търново и край на празните обещания.

„Опасен е целият път. Истинското решение е да се построи магистрала Търново-Русе. Като бъдещ народен представител се ангажирам да работя активно това да се включи в инвестиционната програма на следващото правителство и да следя това да бъде отразено във всички закони, които имат отношение към изграждането й. Затова призовах бъдещите депутати от Русе да се обединим в една лобистка група, която да настоява това да се случи и от приказките да се премине към дела“, посочи Стефан Тафров.

Вижте повече във видеото

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: