Предизборна хроника: Петър Дяков е водачът на листата на ПП "Републиканци за България" в 19-и МИР - Русе

Предизборна хроника: Петър Дяков е водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ в 19-и МИР – Русе

Време за прочитане: < 1 мин.
Предизборна хроника: Петър Дяков е водачът на листата на ПП "Републиканци за България" в 19-и МИР - Русе

На 28 години съм. Родом съм от Бяла, Русенско. След седми клас се преместих и завърших Руската гимназия. От дете имам цел да наследя професията на майка ми. Следвам право в Русе и скоро ще се дипломирам.

Към днешна дата съм създал и развивам 5 фирми в България и Щатите. Горд съм с бизнеса ми в Америка – от няколко години лидер на източния бряг там, но още по-горд съм с каузата, на която съм посветил много от времето си, да направим възможен строежа на българска църка във Вашингтон. Член съм на църковното настоятелство от 2018 г. и няма да спра да работя в тази насока докато църквата не стане факт.

В България най-голямото ми постижение е фирма ДЯК (доверие, яснота и качество), създадена 2018 г. и ръководена от моя дядо, на когото съм кръстен – Петър Георгиев Дяков. Под негово ръководство в момента се изгражда комплекс Министерство на Веселието, село Стърмен. С този комплекс искам да възродя едно прекрасно обезлюдяло българско село и се надявам други също да последват моя пример, защото смятам, че традициите и корените ни са стожера на българина.

Цел и мисия ми е да се установя трайно в България. Виждам огромен смисъл и прекрасни идеи от страна на Републиканци за България и съм готов да се боря те да се постигнат.

Предварително благодаря на всички, които ще ме подкрепят.

Успех на всички на изборите!

Петър Дяков – водач на листата на ПП „Републиканци за България“ в 19-и МИР – Русе

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня