Предизборна хроника: Петър Москов в Русе: КОД е за защита на нормата и работещите решения

Предизборна хроника: Петър Москов в Русе: КОД е за защита на нормата и работещите решения

КОД е за защита на нормата и работещите решения. Ако трябва да го позиционираме в българската политическа геометрия, КОД за нас е изборът на хората, които знаят, че ГЕРБ не е решението и също така са убедени, че ляволибералната вълна, която се надига, не може да бъде смислена алтернатива на това, което е в момента, заяви по време на посещението си в Русе Петър Москов. Той изрази убеждението на съмишлениците си, че вдясно от ГЕРБ трябва да има консервативна партия, която да отстоява декомунизация на обществото, икономическата свобода, да предлага работещи решения, вкл. и за епидемията, а не такива, свързани със затваряне през 3 месеца, защото изведнъж всички сме разбрали, че е станало много тежко.

КОД е дясна партия, КОД е консервативна партия, КОД е проевропейска партия. КОД е връщане към ценностите. Предлага връщане към основите на десницата, което, от наша гледна точка, е изоставено от всички други партии, което наричат себе си по един или друг начин, подчерта д-р Москов.

Политиката без ясни цели и големи идеи завършва с отчет за метри асфалт, добави лидерът на политическата сила. Това е важно за всеки от нас, но не е пътят към политическото бъдеще на България.

Нормалността, връщането към християнските ценности и семейните традиции, отпорът на икономически решения, идващи отвън, свързани с маргинализиране на българската икономика и износ на работни места някъде в Третия свят и замяната му със социални помощи за нас е пагубно за бъдещето на България, категоричен бе председателят на КОД и кандидат за народен представител.

Д-р Петър Москов изрази своето убеждение, че социалният модел в България трябва да бъде коренно променен. Работоспособен човек, здрав не може да получава социални помощи, заяви д-р Москов.

Борбата за декомунизацията минава през приемането на законодателство, което предвижда задължителна лустрация. Една от причините да се губим като перспектива за бъдещето понастоящем е обвързаността с онази върхушка от бившата БКП и ДС, която днес представя себе си като икономически елит, акцентира Петър Москов. Тези неща не бива да бъдат допустими и това, че не се говори за тях от политическите партии не означава, че не са в главите на хората.

Всички тези наглед дребни неща са основанието да има дясно в България. КОД дава на българите един почтен избор, без да се налага да избират между по – голямото и по – малкото зло.

Заедно с водача на листата на ПП „Консервативно обединение на десницата“ в 19-и МИР – Русе д-р Йосиф Новаков, г-н Москов се срещна с граждани на Русе и региона в следобедните часове.

Д-р Новаков сподели, че има огромна разлика между Южна и Северна България. Той се спря на състоянието на пътищата в региона, районът на Дунав мост 1, колко жители имат реално работа и какво точно работят.

Държавата и нашия град – кой, на кого и какво дължи. Нека да се издължи, заяви д-р Новаков.

Не на последно място водачът на листата в 19-и МИР – Русе отбеляза какво се случва в условията на пандемия в Русе и всеки едно българско населено място, кой носи отговорността за случващото се и как се управляват процесите в сферата на здравеопазването.

КОД може да се справи с тези 3 основни проблема, защото има идеята, смята д-р Новаков и призова да се гласува с номер 8 в бюлетината на 4 април 2021 година.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: